Русия е концентрирала над 92 000 войници близо до границите на Украйна и се готви

...
Русия е концентрирала над 92 000 войници близо до границите на Украйна и се готви
Коментари Харесай

Разузнаванията на САЩ и Украйна: Москва ще нападне до февруари

Русия е  " концентрирала "  над 92 000 войници покрай границите на Украйна и се  " готви да я нападна "  в края на януари или началото на февруари 2022 г., обяви в изявление за американското военно издание Military Times ген. Кирил Буданов, ръководител на военното разузнаване на републиката,цитиран от Агенция Фокус.

„ Такава офанзива евентуално ще включва въздушни удари, артилерийски и танкови офанзиви на изток, последвани от въздушни удари в Одеса и Мариупол “, заявява генералът.

Също по този начин, според него, територията на Беларус ще бъде употребена за  " навлизане "  в Украйна. До този извод генералът декларира, че стигнал след извършените тази година руско-белоруски учения „ Запад – 2021 “. Буданов сподели, че следствията от хипотетична офанзива ще бъдат по-пагубни за Украйна от въоръжения спор в Донбас.

Само часове по-рано стана ясно, че американското разузнаване е предизвестило европейските съдружници за възходящата опасност от съветска инвазия в Украйна с настъпването на зимата. За това съобщи американския ефирен канал CBS.

„ Нашествието зависи от времето, но може да се случи в границите на седмици, ако няма западна интервенция “, са декларирали осведомени чиновници пред CBS. Източниците означават, че хипотетичното струпване на войски на Руската федерация на границата с Украйна неотдавна надвиши предходните сходни действия на съветските управляващи.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР